Ny IR-termometer CIR8819 med dubbelt lasersikte från Termometer.se

Termometer.se lanserar ny robust IR-termometer CIR8819 med dubbelt lasersikte för att exakt se mätfläckens storlek i området -60 - +550 grader Celsius. CIR8819 har även en lysdiod som belyser området man mäter på. Bra att ha när mätningen sker i mörka utrymmen. CIR8819 är inte bara en IR-termometer utan kan även mäta temperatur med extern givare (som en vanlig termometer). Till CIR8819 kan även ett spårbart kalibreringscertifikat beställas.

 

Läs mer om CIR8819 här >>

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS