Ny IR-sensor (IR-550A) från Termometer.se

Använd den nya 550A-serien för industriella fasta IR-mätningar upp till 1370°C med ettOmega OS550a.gif stort utbud av optiska möjligheter och val av utsignal (1 mV/°C, 4-20 mA, och 0-5 VDC) till din processkontroll. Eftersom 550-serien inte använder några rörliga delar kan den monteras i alla möjliga positioner även i svåra miljöer. Denna robusta produkt designad med sina relativt små yttermått gör den till ett bra val för en stor mängd industri-applikationer. OS552A, OS553A och OS554A har dessutom tvåvägs RS-232-interface som standard och mjukvara för styrning och avläsning medföljer.

 

I webshopen visar vi de vanligaste instrumenten, men flera varianter finns tillgängliga. Ring oss på 08-7530004 eller maila oss ( [email protected] ) så tar vi fram den instrumentlösning som  bäst passar din applikation.

 

Läs mer om IR-550A-serien här >>

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS