Loggande termometrar

Med loggande termometrar kan du både mäta och spela in temperaturer för senare dokumentation, utskrifter och utvärderingar. Alla våra givare passar samtliga loggande termometrar. Mjukvara och kabel för PC-anslutning ingår.

Visa:
Sortera efter:
Loggande termometer med högsta noggrannhet, Pt1...
    Precisionstermometer   Denna termometer är framtagen för dig som värnar om så exakta resultat som möjligt. Utrustad med en Pt100-givare kan den mäta och spara 16.000 mätvärden med en mätuppdatering på 2 ggr/sek.   Termometern levereras inklusive givare.   Data kan enkelt överföras från instr...
2.205 kr
2.095 kr
KÖP
12-376-PT100
3-kanals temperatur-datalogger
 • LCD-display visar samtidigt 3 Typ-K temperatur-kanaler
 • Datalogger sparar avläsningar på ett SD-kort i Excel ®-format för enkel överföring till en dator
 • Valbar dataregistreringsfrekvens: 5, 10, 30, 60, 120, 300, 600 sekunder eller Auto
 • 3.070 kr
  2.917 kr
  KÖP
  53-SD200
  DIN KUNDVAGN
  JUST SÅLDA PRODUKTER

  Om Oss

  Välkommen till NYA Termometer.se!

  På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
  Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
  VÄLKOMMEN!!  Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
  Leverantörsnummer Tools AB: 13023

  Twitter

  Tweets...

  KONTAKTA OSS