Process-refraktometer

Processrefraktometrar med IRIS Intelligenta sensor för refraktivt index, ger dig möjlighet att kontinuerligt övervaka och kontrollera koncentrationen av lösta ämnen eller vattenlösliga vätskor, vilket sparar både tid och pengar jämfört med manuell provtagning. Processrefraktometrar med IRIS-sensorer är redo att ansluta direkt till en PLC, Panelinstrument eller IT-system. IRIS-refraktometrarna är producerade i USA.

Visa:
Sortera efter:
IRIS | Intelligenta brytningsindex givare - Inl...
Hur fungerar en Inline brytningsindex givare avviker från en Inline refraktometer? Inline-refraktometrar, till största delen, kan bäst beskrivas som en “stum-sensor��� kabelanslutna till en extern kontroll. Den egenutvecklade manöverskåp i allmänhet värd en display, användare-har kontakt med, och ...
36.011 kr
34.211 kr
KÖP
52-IRIS
IRIS | Intelligenta brytningsindex givare - Inl...
Hur fungerar en Inline brytningsindex givare avviker från en Inline refraktometer? Inline-refraktometrar, till största delen, kan bäst beskrivas som en “stum-sensor” kabelanslutna till en extern kontroll. Den egenutvecklade manöverskåp i allmänhet värd en display, användare-har kontakt med, och ...
48.034 kr
45.633 kr
KÖP
52-IRIS-PLUS
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS