Trådlösa loggers

TandD är ett helt nytt och genomtänkt mätsystem som loggar mätdata i nätströmsoberoende batteridrivna loggers. Hundratals loggers kan ingå i samma mätsystem. Mätdata skickas automatiskt trådlöst med räckvidd upp till 150 meter till mottagningsenheten. För utökad räckvidd kan du koppla in Repeater-enheter. Det finns också en handhållen enhet med grafisk display och en USB-baserad mottagare. Det finns även en webserver, som du kan anropa även utanför ditt lokala nätverk. Givetvis krävs det då lite nätverkskunskaper för att öppna port i din router. TandD tillhandhåller även en service som möjliggör enkel uppkoppling för att se dina mätdata. Se nedan:    Se exempel på mätdata här: >  

Visa:
Sortera efter:
Trådlös logger för temperatur med intern givare
Köp Trådlös logger för temperatur med intern givare i vår webshop termometer.se med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!
1.651 kr
1.568 kr
KÖP
56-RTR-501
Trådlös logger för temperatur med extern givare
Köp Trådlös logger för temperatur med extern givare i vår webshop termometer.se med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!
1.870 kr
1.777 kr
KÖP
56-RTR-502
Trådlös logger för temperatur för Pt-100-givare
Köp Trådlös logger för temperatur för Pt-100-givare i vår webshop termometer.se med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!
2.454 kr
2.331 kr
KÖP
56-RTR-505-PT
Trådlös logger för ström, 4-20mA
Köp Trådlös logger för ström, 4-20mA i vår webshop termometer.se med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!
2.454 kr
2.331 kr
KÖP
56-RTR-505-MA
Trådlös logger för spänning
Köp Trådlös logger för spänning i vår webshop termometer.se med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!
2.454 kr
2.331 kr
KÖP
56-RTR-505-V
Trådlös logger för temperatur för termoelement,...
Köp Trådlös logger för temperatur för termoelement,... i vår webshop termometer.se med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!
2.674 kr
2.540 kr
KÖP
56-RTR-505-TC
Trådlös logger för %RH och temperatur
Köp Trådlös logger för %RH och temperatur i vår webshop termometer.se med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!
2.751 kr
2.613 kr
KÖP
56-RTR-503
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS