Gäng- och toleranstabeller

Köp Gäng- och toleranstabeller i vår webshop termometer.se med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!

Visa:
Sortera efter:
Omformare omräkning tabell
För att omvandla från mm till tum och från tum till mm.
613 kr
582 kr
KÖP
64-835164
Toleranstabell
Tabell kompromissa alla toleranser och passar enligt ISO R286, upp till 500 mm (tabell med över 6400 par av toleransen för interna och externa mätningar).
613 kr
582 kr
KÖP
64-835163
Filetor gänga tabell
Tabell med alla vanliga internationella tråd indikationer: metriska, Ww, gas, BSF, Pg, UNC och unf och firma UNEF. ¨.
613 kr
582 kr
KÖP
64-835162
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS