Kombitermometrar

Kombi-termometrar är termometrar som både mäter yttemperatur beröringsfritt med IR-mätning och insticksnål för att mäta kärntemperaturen.

Visa:
Sortera efter:
TempSet Röd
Använd populära KombiTemp för att scanna av livsmedel vid ankomst och i kylar och frysar. Använd sedan insticksgivaren för noggrannare undersökning av kärntemperaturen. Gör rent insticksgivaren med 200 st medföljande ProbRent.
995 kr
945 kr
KÖP
KIT-TEMPSETROD
FoodTemp™
FoodTemp™ - Den ultimata termometern till din egenkontroll! FoodTemp är vår storsäljare på egenkontroll-fronten. Den mäter temperaturen med IR (beröringsfritt) samt med insticksgivare. Den är både är vattentät (IP65) och har inbyggd ficklampa som belyser föremålet som mäts. Dess helt släta panel...
1.195 kr
1.135 kr
KÖP
14-FOODTEMP
TempSet Orange
Vårt senaste instrument, FoodTemp, för egenkontroller av livsmedel som både är vattentät (IP65) och har inbyggd ficklampa som belyser föremålet som mäts. FoodTemp kan både mäta temperaturen med IR (beröringsfritt) samt med insticksgivare. Lysdioder markerar om mätningen ligger innanför eller utan...
1.395 kr
1.325 kr
KÖP
KIT-TEMPSETORANGE
Comark/Fluke FoodPro Plus IR-termometer med ned...
FPP FoodPro Plus för infraröd temperaturmätning har en nedräkningstimer och infällbar insticksgivare för mer exakt bekräftelse av temperaturen där potentiella problem har identifierats och levereras komplett med fodral. Belysning visar mätområdet så kan användaren gå närmare för mer exakta mätvärden.
 • Infraröd temperaturområde: -35°C till +275°C/-30°F till +525°F
 • Sond temperaturområde: -40°C till +150°C/-40°F till +302°F
 • Emissivitet: förinställd
 • HACCP-temperatur riskområden som anges med tydliga säkra/osäkra ledde varningar:
  1.855 kr
  1.762 kr
  KÖP
  28-FPP
  995 kr
  945 kr
  TempSet Röd
  KÖP
  1.195 kr
  1.135 kr
  FoodTemp™
  KÖP
  1.395 kr
  1.325 kr
  TempSet Orange
  KÖP
  DIN KUNDVAGN
  JUST SÅLDA PRODUKTER

  Om Oss

  Välkommen till NYA Termometer.se!

  På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
  Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
  VÄLKOMMEN!!  Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
  Leverantörsnummer Tools AB: 13023

  Twitter

  Tweets...

  KONTAKTA OSS