Temperaturloggers

Temploggers använder du för att mäta temperaturen i kylar och frysar, men även under transporter av livsmedel och färdiglagade måltider till t.ex. äldreboenden. Loggern ansluter du sedan till en PC för att överföra inspelade temperaturdata. Du slipper massa manuellt arbete och får prydliga utskrifter med temperaturkurvor att bokföra i din pärm för egenkontroll. Vi rekommenderar att du ställer in loggningen till 4-5 temperaturvärden att spara per timme.

Visa:
Sortera efter:
Läsare med USB interf. & mjukv. för XP till L-8...
Köp Läsare med USB interf. & mjukv. för XP till L-8... i vår webshop termometer.se med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!
650 kr
618 kr
KÖP
14-L-8818P
Temperaturlogger med lättavläst display
L-8828 är den perfekta loggern för temperaturmätning. Den är vattenskyddad och har dessutom stor display (12 x 25) som visar momentan temperatur. Visuell varning kan ges om temperaturen över- eller underskridits. Upp till 16.000 temperaturvärden kan sparas i loggern. Data kan enkelt överföras ti...
762 kr
724 kr
KÖP
14-L-8828
Temperatur- & %RH-logger med lättavläst display
L-8829 är den perfekta loggern för temperatur- & %RH-mätning. Den är vatteskyddad och har dessutom stor display (12 x 25) som visar momentan temperatur. Visuell varning kan ges om temperaturen över- eller underskridits. Upp till 16.000 temperatur- %RH värden kan sparas i loggern. Via dockningsst...
950 kr
903 kr
KÖP
14-L-8829
Läsare med USB interf. & mjukv. för XP/Vista ti...
Interfacemodul USB med kabel, mjukvara och manual. till temperaturlogger L-8828 och temperatur- & %RH-logger L-8829.
950 kr
903 kr
KÖP
14-8824W
TempSet Lila
Med Tempset LILA har du ett startpaket för att övervaka transporter och förvaring av känsliga livsmedel. Du kan spela in 16.000 temperaturvärden.
1.195 kr
1.135 kr
KÖP
KIT-TEMPSETLILA
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS