Egenkontroll-Storsäljare


Visa:
Sortera efter:
Kyl/frys-termometer glaspelare, med krok, typ N...
Denna kyl- och frys termometer har ett vertikalt glasrör med en icke-toxisk vätska och har ett mätområde på -40 ° till 50 ° C. Den har en lätt, slitstark plasthölje med en hängande konstruktion.
37 kr
35 kr
KÖP
10-330-0-4
ProbRent
Med ProbRent gör du rent - enkelt och hygieniskt! ProbRent innehåller 70%  isopropyl alkohol. En låda innehåller 200 stycken servetter.
139 kr
132 kr
KÖP
29-INJTORK
Kyl / Frystermometer RT 804
Kyl- & frystermometer m. alarm och smart magnetfäste. - Övre / lägre gräns temperaturalarm - Max / min temperaturminne  
306 kr
291 kr
KÖP
36-RT804
TempSet Grön
Använd vattentäta NålTemp (K) för att kontrollera kärntemperaturen. Nålen, som är 120 mm lång, gör att du kommer tillräckligt djupt in i livsmedlet.
339 kr
322 kr
KÖP
KIT-TEMPSETGRON
TempSet Grå
Ta kärntemperaturen med VikTemp, som har utvikbar nål. Scanna yttemperaturen med MikroTemp, som är världens minsta IR-termometer.
795 kr
755 kr
KÖP
KIT-TEMPSETGRA
Comark/Fluke Pocketherm vattentät digital vikba...
Använd den här nätta Digitala termometern för snabba kontroller på frysta, kylda eller grillat kött. Den har dessutom godkänt kalibreringsintyg (+5°C och +70°C) som bifogas med produkten. De färgade lysdioderna tänds för att indikera temperaturer inom HACCP-gränser. När den röda lysdioden tänds och en ljudsignal låter har livsmedlet nått en säker tillagningstemperatur. Detta gör att den är riktigt snabb och enkel att använda.Blinkande lysdioder plus summer-ton för ögonblicklig temperaturuppfattning:
 • Gul Fryst
 • Grön Kyld
 • Röd Varm
 • Funktioner
  951 kr
  903 kr
  KÖP
  28-P125WCAL
  TempSet Röd
  Använd populära KombiTemp för att scanna av livsmedel vid ankomst och i kylar och frysar. Använd sedan insticksgivaren för noggrannare undersökning av kärntemperaturen. Gör rent insticksgivaren med 200 st medföljande ProbRent.
  995 kr
  945 kr
  KÖP
  KIT-TEMPSETROD
  Comark/Fluke catering termometer kit med C20 te...
  C20 Livsmedelstermometerkit innehåller en C20 termometer samt ett PX22L termistor (PST)  Insticksgivare och med Gratis UKAS-certifikat. Mätpunkter vid 0 °C och 100 °C.
 • Temperaturområde: -40°C till +125°C/-40°F till +257°F
 • Givartyp: termistor
 • Typ av kontakt: 6-Pin Lumberg
 • C20 Livsmedelstermometer har en enknappsdesign för enkel drift och drivs av 2 AA-batterie. Utrustad med en givare för Lumberg för bästa probekontakt.PX22L Mat Insticksgivare (PST/vit) är en termistor givaren är utformad för livsmedelstillämpningar. Den har en 0,7 m rak kabel. På givarens handtag finns också BioCote antimikrobiellt skyddI för att undvika risken för korskontaminering.Gratis UKAS-KALIBRERINGSCERTIFIKAT uppmätta vid standardtemperaturerna 0 °C och 100 °C.
  1.107 kr
  1.052 kr
  KÖP
  28-C20FKIT
  Food Stamp Standard agar för TC 30/förp.
  Totalantal av mikroorganismer ger bland annat en bild av den hygienska kvaliteten på livsmedlet. Ju mer mikroorganismer, desto sämre hygien vid tillverkningen. Högt totalantal mikroorganismer påverkar också smaken. Denna agarplatta lämpar sig mycket väl för att mäta renheten på köksutrustning sås...
  1.370 kr
  1.302 kr
  KÖP
  77-1000030
  TempSet Orange
  Vårt senaste instrument, FoodTemp, för egenkontroller av livsmedel som både är vattentät (IP65) och har inbyggd ficklampa som belyser föremålet som mäts. FoodTemp kan både mäta temperaturen med IR (beröringsfritt) samt med insticksgivare. Lysdioder markerar om mätningen ligger innanför eller utan...
  1.395 kr
  1.325 kr
  KÖP
  KIT-TEMPSETORANGE
  Comark/Fluke Professionellt termometerkit med k...
  C20 professionellt storkökskitC20 professionella storkök Kit (C20PCKIT) innehåller en C20 termometer samt ett PX22L termistor (PST) Insticksgivare för livsmedel, ett AX24L Flexibel  Luftgivare och en SC25 Liten väska. Levereras med 
 • Temperaturområde: -40°C till +125°C/-40°F till +257°F
 • Givartyp: termistor
 • Typ av kontakt: 6-Pin Lumberg
 • DeC20 LivsmedelstermometerHar en enda knapp design för enkel drift och drivs av 2 AA-batterier för bekvämlighet. Utrustad med en givare för Lumberg för bästa probekontakt.DePX22L Mat Insticksgivare (PST/vit)En termistor givaren är utformad för livsmedelstillämpningar. Den har en 0,7 m rak ledning och vita gaveln. Det finns ocksåBioCote antimikrobiellt skyddI sonden handtaget för att undvika risken för korskontaminering.DeAX24L Flexibel ledning luftgivareDet är en generell termistor luftgivare utformat för mat-program, med en total längd av 1,0 meter.DeSC25 Liten väskaPassar perfekt till din Cxx-serie termometrar och inre stoppning är pre-utformade för att ge din termometer och en sond.
  1.764 kr
  1.676 kr
  KÖP
  28-C20PCKIT
  TempSet Vit
  Cool-it-Rite är en award-winner i USA för att mäta avsvalningstemperatur i livsmedel. När livsmedel ska kylas, stoppar du ner instrumentets givare i byttan och startar den inbyggda timern med en knapptryckning. Cool-it-Rite mäter sedan temperaturen i livsmedlet under avsvalningsfasen. När tempera...
  2.394 kr
  2.274 kr
  KÖP
  10-COOL-IT-3
  Comark/Fluke Livsmedelispektörskit för temperat...
  C22CKIT Livsmedelispektörskit för temperaturmätning satsen innefattar en C22C termometer samt ett PT19L tunn spets (typ T termoelement) Insticksgivare.
 • Temperaturområde: -50°C till +150°C / - 58°F till 302°F (termistor)
 • Robust och vattentät (IP65/67)
 • Utmärkt batteritid på upp till 7 000 timmar
 • 2.612 kr
  2.481 kr
  KÖP
  28-C22CKIT
  Legionella Termometer-kit med högpresterande C2...
  C28 Legionella Kit är avsett att hjälpa dig att hantera risken för legionärssjukan. Med tanke på förutsättningarna, Legionella bakterier kan växa din arbetsplats. Om du hanterar några av vattensystem beskrivs i hälsa och säkerhet kommissionens L8 del av din riskbedömning kommer att inkludera en temperatur-övervakning för att säkerställa eventuella temperaturer utanför området  åtgärdas omedelbart. Om du har ansvaret för förvaltningen av vattensystem på din anläggning, en Comark instrument Legionella Kit gör jobbet enklare. C28 Legionella Kit är perfekt för testning vattentorn och vattensystem i företag, skolor, tandläkarmottagningar, vårdhem och andra institutioner där det kunde vara högriskområden. Kitet innehåller en C28 termometer, som levereras med ett Gratis UKAS-KALIBRERINGSCERTIFIKAT. Det finns tre robusta givare för temperaturmätning av luft, penetration och mätning av yta. Använd givarens torkdukar som levereras till att torka av givaren mellan mätningarna för att undvika risken för korskontaminering.
 • Hämmar tillväxt av Legionella bakterier
 • Inbegriper termometer, sonder, torkdukar och fall
 • UKAS-certifikat ingår också
 • Paketet innehåller:
  2.785 kr
  2.646 kr
  KÖP
  28-C28LKIT
  DIN KUNDVAGN
  JUST SÅLDA PRODUKTER

  Om Oss

  Välkommen till NYA Termometer.se!

  På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
  Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
  VÄLKOMMEN!!  Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
  Leverantörsnummer Tools AB: 13023

  Twitter

  Tweets...

  KONTAKTA OSS