PAL-Digital

PAL-serien PAL-serien är digitala refraktometrar i fickstorlek för olika BRIX-skalor. PAL Alpha är den modell som täcker det största intervallet (0-85% BRIX) till ett attraktivt pris. PAL 3 är toppmodellen med högst noggrannhet och täcker intervallet 0-93% BRIX. Kalibrering sker med rent vatten med en knapptryckning.

Visa:
Sortera efter:
SugarMaster™ PAL-1, ATAGO, 0 - 53% BRIX
SugarMaster™ PAL-1 för sockerhalter mellan 0 - 53%. Perfekt för att mäta sockerhalterna i fruktjuicer, soppor, såser, lågsockrade sylter, etc. Anger sockerhalten inom 3 sekunder på den digitala displayen.
4.737 kr
4.500 kr
KÖP
51-BRIX1
SugarMaster™ PAL-ALPHA, ATAGO BRIX 0-85,0%
SugarMaster™ PAL-ALPHA täcker ett brett område av sockerhalter mellan 0 - 85%. Heltäckande för mätning av sockerhalter från soppor till söt sylt. Anger sockerhalten inom 3 sekunder på den digitala displayen.
5.300 kr
5.035 kr
KÖP
51-PALA
SugarMaster™ PAL-2, ATAGO, 45 - 93% BRIX
SugarMaster™ 2 för sockerhalter mellan 45 - 93%. Perfekt för att mäta höga sockerhalter, som i koncentrerade fruktjuicer, sylter, honung, etc. Anger sockerhalten inom 3 sekunder på den digitala displayen.
5.316 kr
5.050 kr
KÖP
51-BRIX2
SugarMaster™ PAL-3, ATAGO, 0 - 93% BRIX
SugarMaster™ 3 är vår finaste BRIX-mätare i PAL-serien och täcker Brix mellan 0 - 93%. Heltäckande för mätning av sockerhalter från soppor till söt sylt. Anger sockerhalten inom 3 sekunder på den digitala displayen.   Du slipper problemen med avläsning förenat med optiska refraktometrar. Noggran...
8.730 kr
8.294 kr
KÖP
51-BRIX3
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS