Avaktivera rabatt?
Avaktivera gratis frakt?
Avaktivera nr pris?

Dino-Lite Fältmikroskop

Köp Dino-Lite Fältmikroskop i vår webshop termometer.se med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!

Visa:
Sortera efter:
Dino-Lite Portabelt, 5 tum LCD, inspelningsbar
För mobila applikationer AMK4012T-D15 är en bra kombination av ett Dino-Lite digitalt mikroskop med en portabel digital inspelningsapparat (D15). Inspelningsapparaten har en 5-tums LCD-skärm, och bilder och video kan spelas in på en medföljande 4 GB SD-kort.
6.496 kr
6.171 kr
KÖP
43-AMK4012T-D15
Dino-Lite Portabelt, 5 tum LCD, inspelningsbar,...
För mobila applikationer är AMK4012TL-D15 en bra kombination av ett Dino-Lite digitalt mikroskop med långt arbetsavstånd, och en bärbar digital inspelningsapparat (D15). Det långa arbetsavståndet på upp till 15 cm gör det möjligt att arbeta under mikroskop (precisionsmontering/lödning etc.)
6.953 kr
6.605 kr
KÖP
43-AMK4012TL-D15
Dino-Lite Portabelt, 5 tum LCD, inspelningsbar,...
För mobila applikationer är AMK4012ZT-D15 en bra kombination av ett Dino-Lite digitalt mikroskop med långt arbetsavstånd, och en bärbar digital inspelningsapparat (D15). Inspelningsapparaten har en 5-tums LCD-skärm, och bilder och video kan spelas in på en medföljande 4 GB SD-kort.
7.082 kr
6.728 kr
KÖP
43-AMK4012ZT-D15
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS