RF312GLYKOL WiFi datalogger med stor LCD-skärm, yttertemperatur, -40°C till +100°C. Inklusive väggfäste, micro USB-kabel och 3m glykol-buffert-givare

4.264 kr

Lämplig WIFI-logger för övervakning av livsmedel, läkemedel och vaccin. Full historik och larm via kostnadsfri mjukvara.

Artikelnr: 28-RF312GLYCOL Kategori:
 

Beskrivning

28-RF312GLYKOL  WiFi glykol simulator datalogger (löstagbara buffertgivare) finnas utformat specifikt för användning vid övervakning av temperaturen i ömtåliga föremål, såsom mat, prover och vacciner.

Den höga exaktheten datalogger är vanligtvis korrekt till ±0,2 °C (-15 °C till +80 °C) / ±0,4 °F (+5°F till +176°F). Data strömmas trådlöst via WiFi-nätverk och kan ses lokalt på en dator med hjälp av vår fria programvarupaket, eller alltifrån var som helst, med Comark molnet.

Glykol buffert givaren är utformat för att tillhandahålla en buffrad reaktion på förändringar i temperatur. Detta hjälper till att simulera den termiska tidsförskjutning upplevs av de lagrade produkterna i den övervakade miljön.

Obs: glykol sond matade är kompatibla med denna logger och RF312DUALPLUS och den fungerar ej med RF312-TP logger. 

Att konfigurera din28-RF312GLYKOL WiFi glykol simulator dataloggeren är lätt, genom att använda Comarks kostnadsfria PC-mjukvara. Välj för att lagra data lokalt på PC, eller göra den universellt åtkomlig på Comark-molnet. Oavsett vad du väljer kommer du att kunna visa historiska data i ett diagram eller tabeller, och exportera den i olika format. Du kan när som helst ändra data logger inställningar, inklusive namn, °C/°F, samplingsfrekvens och larm för hög/låg nivå. Vår mjukvara och firmware-uppdateringar är tillgängliga för fri frånWww.comarkinstruments.com

Under konfigureringen, datalogger kommer att söka efter ett befintligt trådlöst nätverk, samtidigt som är fysiskt ansluten till datorn. Det kan sedan placeras var som helst inom räckvidden för nätverket. Om data logger tillfälligt förlorar anslutningen till nätverket, det kommer att logga mätvärden tills den kan kommunicera med PC-programmet eller molnet (max 30 dagar på 10 andra prov intervall). Trots WiFi dataloggrar har ett imponerande utbud här kan ökas genom att använda WiFi-extenders.

28-RF312GLYKOL WiFi glykol simulator datalogger är en batteridriven enhet med ett internt uppladdningsbart litium-polymer batteri, men kan vara permanent utrustade med en RF320 USB strömförsörjning (säljs separat).

LCD-displayen har flera funktioner inklusive Max och Min värden och indikatorer för lågt batteri, larm, WiFi-anslutning och signalstyrka. RF312 har en skyddsklasser IP43 och glykol sond, IP67. RF312 är fristående, men kan fästas på en vägg eller yta med hjälp av hållaren. Glykol buffert proben levereras med en löstagbar magnetisk bas för enkel installation.

Data logger är IEEE 802.11b/g/n-kompatibel, stöder WEP, WPA/WPA2-kryptering och företagsnätverk*.

*MS-CHAPv2, PEAP, EAP-FAST, EAP-TTLS

Diligence_Wifi_Logo

  • Hög noggrannhet glykol buffert sond temperatur mätområde -40°C till +125°C/-40°F till +257°F
  • Trådlöst strömma och visa data på Comark Cloud eller på en dator
  • Data logger som är enkel att använda vår fria PC-programvara
  • Visa och analysera flera dataloggenheter inklusive graphing av historiska data
  • Konfigurerbar högt och lågt larm med indikatorlampa
  • Datalogger minnet lagrar data även om WiFi är tillfälligt frånkopplad

Specifications

NamnVärde
GivartypHög noggrannhet ‘Plus’ Specifikation termistor
Batteritid>6* månader
USB-matningsspänning4,5 till 5,5 V likström
Drifttemperatur-20 °C till +60 °C / -4°F till +140°F
Loggningsperiod(Konfigurerbara)10 sekunder till 12 timmar (normalt 10 minuter)
Transmission (Konfigurerbara)1 minut till 24 timmar (typiskt 1 timme)
Temperaturmätområde-40 till +125°C/-40°F till +257°F
Temperaturmätning upplösning0,01°C / 01°F
Temperatur upplösning0,01°C / 01°F
Systemet Temperaturnoggrannhet (-15 till +80 °C)±0,2 °C
Systemet Temperaturnoggrannhet (+5°F och +176°F)&Plusmn;0,4 °F
Systemet Temperaturnoggrannhet (-40 till +125 °C)±0,6 °C
Systemet Temperaturnoggrannhet (-40°F till +257°F)±1°F
Logger dimensionerHöjd 82mm / 3.23″ x Bredd 70 mm / 2,75″ x djup 22mm / 0,86″
Medföljande glykol buffert sond ledningslängd3m
WiFi-överensstämmelseIEEE 802.11b/g/n-kompatibel, stöder WEP, WPA/WPA2-kryptering och företagsnätverk (MS-CHAPv2, PEAP, EAP-FAST, EAP-TTLS)
Glykol buffert svarstid t90 (1*)40 minuter
*T90 svar är den tid det tar för temperaturgivaren för att uppnå 90 % av den omgivande temperaturen, efter att ha utsatts för en omedelbar förändring. Denna responstid är utformade för att återge de termiska egenskaperna av ett vaccin vial, korrekt spårning temperaturen av vaccinet.
Garanti1 år

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”RF312GLYKOL WiFi datalogger med stor LCD-skärm, yttertemperatur, -40°C till +100°C. Inklusive väggfäste, micro USB-kabel och 3m glykol-buffert-givare”

Din e-postadress kommer inte publiceras.